Siirry pääsisältöön

18.01.2022

Haemme asiakaspalvelijaa/huolitsijaa

Haemme asiakaspalvelijaa meidän terminaalihuolintaamme vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme sinun olevan luonteeltaan positiivinen ja omaa motivoituneen asenteen työntekoa kohtaan. Sinulta löytyy hyvät IT-taidot, sekä aiempaa kokemusta toimistotyöstä tai soveltuvaa koulutusta. Töissä kommunikointi sujuu pääasiassa suomeksi ja ruotsiksi, mutta osa asiakkaistamme on kansainvälisiä, joten käytämme myös englannin kieltä. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi ja sinut perehdytetään tehtävään.

Työ on kokoaikainen (40 h/vko). Työ on vuorotyötä, pääsääntöisesti päivätyötä, sisältäen myös ajoittaista viikonlopputyötä. Palkkaus on ahtausalan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukainen, n. 2700-2900 €/kk. Lopullinen palkkaus määräytyy mm. työkokemuksen ja koulutuksen, sekä henkilökohtaisen osaamisen mukaan. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä arkipäivisin klo 14–15 antaa terminaalipäällikkö Jan Malmström puh. 040 450 4186 jan.malmstrom@stevedoring.fi

Vapaasti muotoiltu hakemus jätetään henkilöstöpäällikkö Peter Luomalle peter.luoma@stevedoring.fi viimeistään 31.1.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Stevedoring somessa!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa