Siirry pääsisältöön

31.03.2022

Hangö Stevedoring siirtyy osaksi Euroports Finland konsernia

Yrityskaupan seurauksena Oy Hangö Stevedoring Ab:n koko osakekanta siirtyy Euroports Finland Oy:lle 31.3.2022 alkaen. Yrityskaupalla Euroports Finland Oy vahvistaa strategista asemaansa Suomessa ja Baltian alueella. Järjestely ei vaikuta asiakassuhteisiin eikä yhteistyökumppanuuksiin.

”Yrityskauppa vahvistaa Euroports Finlandin asemaa satamaoperaattorina Suomessa ja jatkossa pystymme yhdessä tarjoamaan asiakkaille entistä laajempaa osaamista ja palveluvalikoimaa. Uskomme, että Hanko luo meille loistavan mahdollisuuden vahvistaa asemaamme luotettavana kumppanina minkä tahansa rahdin osalta. Yhtiön toiminta jatkuu normaalisti ja tavoitteena on kehittää yritystä ja sen palveluja entisestään”, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Sari De Meulder.

Euroports Finland on osa kansainvälistä Euroports-konsernia, joka toimii 39 terminaalissa ja logistisissa kohteissa maailmanlaajuisesti ja työllistää noin 3000 henkilöä. Suomessa on toimintaa Hangon lisäksi myös Raumalla ja Pietarsaaressa. Konserni avaa Hangolle uusia kansainvälisiä yhteistyömahdollisuuksia ja antaa mm. globaalin osaamisen myötä merkittävää lisäarvoa yrityksen toimintaan ja asiakkaille.

”Yhteistyö alan kahden kokeneen toimijan kanssa on käynnistynyt odotetun hienosti. Satamaoperointiyritys omistajana on meille mahdollisuus”, sanoo Petteri Sammalisto Hangö Stevedoringilta. Odotamme tunnistavamme useita yritysten välisiä yhteisiä mahdollisuuksia, jonka myötä voimme tarjota asiakkaillemme monipuolisempaa palvelua”.

Lisätietoa:
Sari De Meulder
Toimitusjohtaja Euroports Finland Oy
sari.demeulder@euroports.fi
Puh. +358 400 568 501

www.euroports.com
www.euroports.fi

Stevedoring somessa!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa