Siirry pääsisältöön

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä 

Arvonnan järjestäjänä toimii Stevedoring Oy, Länsisatama, PL 26, 10900 Hanko

(myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).

2. Osallistumiskelpoisuus 

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

3. Osallistumisaika 

Arvontaan voi osallistua XX.X.2020 klo XX:XX ja XX.X.2020 klo XX:XX välisenä aikana.

4. Arvontaan osallistuminen 

Arvontaan osallistuvat kaikki kohdassa 2. määritellyt osallistujat, jotka ovat XX.X.2020 klo XX:XX mennessä käyneet tykkäämässä Hangö Stevedoring Oy Facebook-sivulla XX.X.2020 julkaistua kuvapostauksesta tai lähettäneet sähköpostiosoitteeseen marika.pulliainen@stevedoring.fi. palautetta.

5. Palkinto 

Vastanneiden kesken arvotaan 5 Stevedoring-kylmälaukkua, 5 Stevedoring juomapulloa sekä sightseeing-kierros satama-alueella. Palkinto arvotaan XX.X.2020. Voittajalle ilmoitetaan yksityisviestillä ja tarvittaessa Hangö Stevedoring Oy-Facebook-sivulla. Palkinnon voittajan tulee lähettää vahvistus ja oma osoitteensa yksityisviestillä (inbox) Hangö Stevedoring Oy-Facebook-sivun ylläpitäjälle.

Palkinto on henkilökohtainen, sitä ei voi jälleenmyydä, sitä ei voi muuttaa rahaksi eikä sillä ole takaisinmaksuarvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon vastaanottamiseen tai käyttöön. Kilpailun järjestäjän kokonaisvastuu kutakin kilpailun osallistujaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta maksettavan arpajaisveron.

6. Vastuu teknisistä ongelmista 

Arvonnan järjestäjä ei ota vastuuta arvontaa koskevien osallistumiskanavien toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.

7. Sääntöjen vastaiset osallistumiset 

Arvonnan järjestäjällä on oikeus sensuroida ja poistaa kilpailun osallistujien Hangö Stevedoring Oy-Facebook-sivuille lisäämiä viestejä ja kuvia, jotka ovat loukkaavia, häiritseviä, rikkovat tekijänoikeuksia tai ovat muulla tavalla epäasiallisia. Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta arvontaan muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

8. Henkilötietojen käsittely ja viestintä 

Kilpailussa ei kerätä yhteystietoja tai markkinointilupia.

9. Muut ehdot 

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailusääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.