Siirry pääsisältöön

26.04.2024

Global Safety Day

Euroports Finland osallistui 25.4. Kansainvälisen Työjärjestö ILO:n (International Labour Organization) vuosittain järjestämään World Day for Safety and Health at Work -työturvallisuuspäivään. Päivän tarkoituksena oli muistuttaa turvallisuuden merkityksestä jokapäiväisessä työssämme ja korostaa sitä yhtenä tärkeimmistä arvoistamme.

”Turvallisuus on yksi toimintamme kulmakivistä, ja sitä koskevien perusperiaatteiden noudattaminen ja niiden sisällyttäminen kaikkeen toimintaamme on ensiarvoisen tärkeää. Hyvien yhteisten käytäntöjen avulla varmistamme, että työympäristömme pysyy turvallisena kaikille työntekijöille”, kertoo Jarmo Kivi (Director Technical Services & QHSE).

Tänä vuonna Global Safety Dayn pääteemana oli ”Back to Basics”. Päivän aikana jokaisessa Euroports Finlandin toimipisteessä järjestettiin vuoronvaihdon yhteydessä infotilaisuudet, joissa henkilöstölle esiteltiin ”Euroports Life Saving Rules” eli ”Hengen pelastavat säännöt”. Tilaisuuksissa keskusteltiin avoimesti turvallisuuden kehittämisestä ja sitoutettiin henkilöstöä yhteisten turvallisuuskäytänteiden noudattamiseen.

”Hengen pelastavat säännöt ovat päivittäisen toimintamme kannalta välttämättömiä yhteisiä käytänteitä, joiden tarkoituksena on minimoida riskit ja estää mahdolliset onnettomuudet”, Jarmo Kivi muistuttaa. Sääntöjen esittely henkilöstölle oli olennainen osa Global Safety Dayta.

Onnistunut työturvallisuuspäivä vahvisti entisestään Euroports Finlandin sitoutumista turvallisuuteen ja sen kehittämiseen kaikissa toimipisteissämme.

Stevedoring somessa!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa