Siirry pääsisältöön

Meistä

Euroports Hanko on Hangon satamassa toimiva täyden palvelun satamaoperaattori, joka on perustettu vuonna 1912. Reilun sadan vuoden ajan olemme kehittäneet toimintaamme yhdessä asiakkaiden kanssa – siten meille on kertynyt kokemusta, jonka ansiosta olemme alamme huippuasiantuntija. Yhtiömme arvot, luottamus, uudistuminen, yhteistyö, tuloksenteko ja vastuullisuus, ohjaavat toimintaamme.

Yhtiömme on Euroports Finland Oy:n tytäryhtiö 31.3.2022 alkaen, ja työntekijöitä meillä on noin 190. Euroports Finland on osa kansainvälistä Euroports-konsernia, joka toimii yli 50 terminaalissa ja logistisissa kohteissa maailmanlaajuisesti ja työllistää noin 3000 henkilöä. Suomessa on toimintaa Hangon lisäksi myös Raumalla ja Pietarsaaressa. Europortsin missiona on olla halutuin kumppani merilogistiikan toimitusketjuratkaisuissa.

Lisätietoa: www.euroports.com ja www.euroports.fi.

Avainluvut 2022

Henkilöstö

197

Liikevaihto

21,9 ME

Rahtimäärä

2910 ttn

Yksikköliikenne (semit ja kontit)

122 639 kpl

Yli 110 vuotta historiaa

AineistopankkiKuvat

Lataa kaikki kuvat tästä tai voit avata erikseen ja tallentaa tarvitsemasi kuvan yksitellen. Tarkista käyttöoikeudet ennen kuvien lataamista: marika.pulliainen@euroports.com

Historiakuvat ovat Hangon museon kokoelmasta, potrettikuvat Linda Baarmanin ottamia ja suurin osa muista kuvista ovat Tapio Kekkosen ottamia.

2Mb