Hoppa till sidans innehåll

Om oss

Euroports Hanko är en hamnoperatör, som erbjudit heltäckande service i Hangö hamn sedan år 1912. Vi har byggt upp vår yrkesskicklighet genom kontinuerlig utveckling under våra hundra år i branschen och är idag en professionell hamnoperatör med flexibel och kundinriktad attityd. Våra värderingar är pålitlighet, samarbete, utveckling, resultatinriktning och ansvar. Dessa värderingar styr vårt dagliga arbete.

Vårt företag har ca 190 anställda och är fr.o.m. 31.3.2022 ett dotterbolag till Euroports Finland. Euroports Finland är en del av den internationella Euroports-koncernen, som fungerar i mera än 50 terminaler och logistikanläggningar över hela världen och sysselsätter cirka 2700 personer. I Finland har Euroports verksamhet förutom i Hangö, även i Raumo och Jakobstad. Euroports mission är att vara den mest eftertraktade partnern för lösningar inom marinlogistikens leveranskedja.

Tilläggsinformation: www.euroports.com och www.euroports.fi

Nyckeltal 2022

Personal 

197

Omsättning

21,9 ME

Fraktmängd

2910 ttn

Enheter (semi och cont)

122 639 st

Över 110 år historia

MaterialbankBilder

Ladda ner alla bilder här, eller öppna och spara dem enskilt.

Kontrollera användningsrätten före bilden laddas: marika.pulliainen@euroports.com

Historiabilderna är från Hangö museums bildarkiv, porträttbilderna är tagna av Linda Baarman och de flesta övriga bilderna är tagna av fotografen Tapio Kekkonen.

35Mb