Hoppa till sidans innehåll

24.05.2024

Utnämningsnyheter

Det har skett förändringar i organisationen.

Petteri Sammalisto (Commercial Director) har utnämnts till Strategic Development Director från och med den 1 maj. Sammalisto ansvarar för att identifiera och genomföra nya affärsmöjligheter i enlighet med Euroports Finland Oy:s strategi.

Pauli Rautiainen (Operations Director) har utnämnts till Operations Excellence Director från och med den 1 maj. Rautiainen ansvarar för att utveckla Euroports Finlands operativa verksamhet samtidigt som han coachar och handleder terminalledningen i operativ effektivitet och kontroll. Rautiainen kommer att fortsätta i Euroports Finlands ledningsgrupp.

Tony Hanner (Operations Manager) har utnämnts till Business Unit Manager i Euroports Pietarsaari från och med den 1 maj. Hanner ansvarar för enhetens operativa aktiviteter, prestanda, serviceproduktion, kundnöjdhet, säkerhet, prestandakvalitet och verksamhetens utveckling.

Tommi Heinilä (Operational member of COE) har utnämnts till Operations Planning Manager i Euroports Rauma den 24 maj. Heinilä ansvarar för de operativa funktionerna för produktionsplanering, operativ prestanda, serviceproduktion, kundnöjdhet, säkerhet, kvalitet och verksamhetens utveckling.

Sanna Jalava (Project Manager) övergick till Euroports Finland IT den 24 maj för att leda projekter inom produktionssystemet.

Kristian Luoma (Operations Planning Manager) har gått vidare till nya utmaningar i sin karriär. Vi tackar Kristian för åren tillsammans och önskar honom all lycka i framtiden.

Stevedoring somessa!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa