Hoppa till sidans innehåll

18.01.2022

Vi söker en kundbetjänare/speditör

Vi söker förstärkning till vårt växande team, genom att anställa en kundbetjänare för fast anställning till vår terminalspedition.

Om du är en positiv person med bra inställning till arbete, kan du vara den person vi söker. Vi förutsätter att du har bra IT-kunskaper, samt tidigare erfarenhet av kontorsarbete eller lämplig utbildning. I arbetet används i huvudsak svenska och finska, men även engelska då endel av våra kunder är utländska. Som stöd har du ett proffessionellt team, som skolar in dig i arbetsuppgifterna.

Arbetet är skiftesarbete (40h/vecka), men i huvudsak är det dagsskifte, samt helgarbete ibland. Lönen är enligt gällande kollektivavtal, ca 2700-2900 €/mån. Den slutgiltiga lönen fastställs utgående från bl.a. arbetserfarenhet, utbildning och personlig kompetens. Arbetet inleds enligt överenskommelse.

För mera information, vänligen kontakta terminalchef Jan Malmström tfn 040 450 4186, jan.malmstrom@stevedoring.fi
Skicka din fritt formulerade ansökan till personalchef Peter Luoma peter.luoma@stevedoring.fi senast 31.1.2022. Vi intervjuar sökanden redan under ansökningstiden. Ansökningarna behandlas konfidentiellt.

Stevedoring somessa!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa